Afhalen in Vlaardingen bij Zoe’s Bowls

UPDATE: Wegens Corona verzorgt Zoe’s Bowls tijdelijk geen maaltijden afhalen. Houd de Instagram pagina in de gaten voor de laatste updates.

Woon je in Vlaardingen of omstreken en wil je smaakvol en gezond eten, zonder te koken? Dan kun je bij Zoe’s Bowls maaltijden afhalen! Via Thuisgekookt.nl deel ik een paar keer per week afhaalmaaltijden, gebaseerd op de recepten op mijn website. Op deze pagina vind je meer informatie over afhalen in Vlaardingen.

Hoe werkt afhalen in Vlaardingen bij Zoe’s bowls

Op mijn pagina op Thuisgekookt kun je mijn menu inzien. Hier vind je wat ik wanneer ga koken. Over het algemeen kook ik twee keer in de week, op dinsdag en donderdag. Je kunt dan een maaltijd afhalen in Vlaardingen tussen 17:00 en 19:00. Bestellen en betalen gaat vooraf via bovenstaande pagina. Hier kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging per mail met het afhaaladres.

Omdat ik een maar een beperkte capaciteit heb (lees: kleine keuken) geldt er de Op=Op regel. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de maaltijden die je bij mij kunt afhalen in Vlaardingen? Volg mij dan op Instagram en zet de notificaties van mijn pagina aan. Dan loop je geen maaltijd mis!

Wat is Thuisgekookt?

Thuisgekookt is een online platform waar iedereen maaltijden kan delen met de buurt. Zo kun je gemakkelijk eten afhalen bij je buur. Gezellig toch? In Nederland worden er via dit platform dagelijks ruim 10.000 maaltijden gedeeld door in totaal zo’n 12.000 thuiskoks. Het platform heeft een belangrijke sociale missie. Door buurtgenoten elkaar te laten ontmoeten door het delen van eten, kan eenzaamheid, met name onder kwetsbare groepen, worden verminderd.

Thuisgekookt is een sociale onderneming. Koks die op het platform zijn aangesloten, doen dit zonder winstbejag. Ik maak dan ook geen winst op mijn maaltijden. Wanneer dit ooit verandert, zullen klanten hiervan op de hoogte worden gebracht.