Zoe’s Bowls op ‘In de buurt Vlaardingen’

Zoe’s Bowls op ‘In de buurt Vlaardingen’

Dat is leuk! Zoe’s Bowls wordt inmiddels opgepikt door de lokale media. Zo mocht ik laatst al over de afhaalmaaltijden vertellen op de Vlaardingse radio. En nu dan ook op het Web. Ik ben namelijk geïnterviewd door de lokale online nieuwswebsite In de buurt Vlaardingen.

Begin december kwam journalist Layla Pansier langs in mijn keukentje om mij te bevragen over de maaltijden die je bij mij thuis kunt afhalen en hoe het allemaal is begonnen. Ik sprak open over mijn burn-out en wat koken mij in deze moeilijke tijd heeft gebracht. Het was een ontzettend mooi gesprek en ik vind het artikel hartstikke leuk geworden.

Bedankt Layla en In de Buurt! Je kunt het volledige artikel hier lezen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *